www.hundhjalpen.se    Share

KARLA

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Bröst cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2011 feb
Tik
31
34
31
54
10
Ja
---

3900 kr

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2017-07-15
2017-07-15

---
bild-1


Personal från hägnen i Cernavoda har ofta ärenden till huvudstaden Bucharest. Det är inköp som ska göras eller passagerare och hundar som ska skjutsas eller hämtas. Sommaren är en intensiv period med hundar som reser till sina hem runtomkring Europa. Chauffören från hägnet var på väg tillbaka från flygplatsen då han såg en liten hund mitt i trafiken. Hunden verkade förvirrad och var i stor fara.

Med lite lock och pock var Karla snart infångad och på väg till en tryggare tillvaro. Hon var nog utmattad av såväl värme som brist på mat och vätska och sov djupt under de timmar det tog att nå Cernavoda. Veterinären tog sig en titt för att se att Karla inte hade några trafik- eller andra skador. Det konstaterades att hon var svårt undernärd och kraftigt uttorkad, men hade inga blessyrer.

Karla kände nog sig trygg och avslappnad från första minuten i hägnet och sov flera dygn i sträck med korta pauser bara för att äta och dricka. Nu är tillvaron i hägnet inte den roligaste för en hund som älskar kontakt och mys. Vi presenterar här vår charmiga Karla med förhoppningen om att denna "kontakt och mys" snart ska erbjudas från svenskt håll.

Karla är en mycket kärleksfull och vänlig tik. Hon har på långt håll spanat in oss och står och väntar vid grinden när vi kommer fram till hennes inhägnad. Personalen informerar oss om att Karla är en hejare på att gå i koppel så vi beslutar oss för att promenera en sväng utanför hägnet där det finns roliga saker att se och snusa på. Karla blir överlycklig och går stolt vid vår sida med små avstickare då de intressanta dofterna blir oemotståndliga. Hela tiden har hon koll på att vi är med och att vi också ska se de skatter hon nosar fram. Att promenera med Karla är ett nöje - vi trivs med varandras sällskap.

Karla har bland hundarna många vänner av båda könen. De yngre hundarna ser upp till henne och ger henne företräde. Hon är en pigg och lekfull tjej och springer glatt med kamraterna. Däremellan ligger hon lugnt och studerar de andras förehavanden. Karla har träffat flera av de katter som också omhändertagits och har visat sig väldigt förtjust i sällskapet.

Till vår underbara Karla söker vi nu ett fantastiskt evighetshem där hon får bli en älskad familjemedlem. Hon kan tänka sig att bo som ensam hund och därmed lägga beslag på all uppmärksamhet, men kan även dela hemmet med en stabil och snäll hundkamrat.bild-2 bild-3

bild-2 bild-3